Home » Fietsen langs de IJssel tussen Wijhe en Zwolle
bandijk langs ijssel
Bandijk

Wijhe – Zwolle

De route loopt langs de oostzijde van Wijhe naar Zwolle. Eerst langs de provinciale weg, maar daarna over de dijk langs de Herxenerwaarden. Vervolgens langs tichelgaten van Windesheim, een flink complex met open water en moerasbossen. Daarna passeert u de voormalige IJsselcentrale. Via de dijk naar de Hanzeboog in Zwolle en aan de westzijde van de IJssel over de dijk weer terug naar Wijhe.

Afstand

Wijhe – Zwolle: 16,0 km.
Wijhe – Zwolle – Wijhe: 33,2 km.
De route kan iets worden ingekort door het voetveer Zwolle-Hattem te nemen. Vanaf Wijhe is de route dan 28 km, vanaf Zwolle 8 km.

Route fietsen?

voorkant cover uitgave Fietsen langs de IJssel

Dit traject maakt onderdeel uit van een fietsroute langs de IJssel. Deze route is beschreven in het boekje Fietsen langs de IJssel. In deze gids staan niet alleen duidelijke kaarten, maar ook schema’s langs welke fietsknooppunten de route loopt. Ook hebben we in de gids leuke, markante punten langs de route beschreven.
Het boekje is te bestellen via de webshop van Anoda Publishing en kost €14,95 (exclusief verzendkosten). Als extra service zijn schema’s van de fietsknooppunten te downloaden. Deze schema’s zijn handig tijdens het fietsen. Ook zijn gps-bestanden beschikbaar.

Deze gids verkopen wij via de webwinkel van anoda.nl. Wij leiden je direct door naar de juiste plek in deze webwinkel. Je kunt daar ook kijken naar andere boektitels.