Home » Fietsen langs de IJssel tussen Zutphen en Deventer

Zutphen

Zutphen – Deventer

De route loopt via het industrieterrein Mars in Zutphen over de dijk naar het Twentekanaal. Na de brug over dit kanaal fietsen we langs de IJssel via de Rijsselsche Waarden en De Ravenswaarden naar Gorssel. Vervolgens loopt de route rechtstreeks naar Deventer. Via de binnenstad steken we de IJssel over via de spoorbrug. Aan de westzijde loopt de route via De Wilpse Klei en de Voorster Klei richting Zutphen.

Afstand

Zutphen – Deventer: 18,7 km.
Zutphen – Deventer – Zutphen: 39,5 km.
Deze route is ook in te korten door bij Gorssel de voet- en fietsveerpont te nemen (vanaf Zutphen totaal 26 km, vanaf Deventer totaal 17,2 km).

Route fietsen?

voorkant cover uitgave Fietsen langs de IJssel

Dit traject maakt onderdeel uit van een fietsroute langs de IJssel. Deze route is beschreven in het boekje Fietsen langs de IJssel. In deze gids staan niet alleen duidelijke kaarten, maar ook schema’s langs welke fietsknooppunten de route loopt. Ook hebben we in de gids leuke, markante punten langs de route beschreven.
Het boekje is te bestellen via de webshop van Anoda Publishing en kost €14,95 (exclusief verzendkosten). Als extra service zijn schema’s van de fietsknooppunten te downloaden. Deze schema’s zijn handig tijdens het fietsen. Ook zijn gps-bestanden beschikbaar.

Deze gids verkopen wij via de webwinkel van anoda.nl. Wij leiden je direct door naar de juiste plek in deze webwinkel. Je kunt daar ook kijken naar andere boektitels.