Home » Fietsen langs de IJssel tussen Kampen en Ramspol
ijssel

Kampen – Ramspol

De route loopt eerst nog langs de IJssel naar Ramspol, het eindpunt van de IJsselfietsroute. Omdat er bij de monding van de IJssel geen brug is, kiezen we voor een route die via het 650 jaar oude Kamperland terug naar Kampen leidt. Zo rijden we terug naar Kampen langs terpboerderijen, kronkelende wegen en een uitgestrekte weidelandschap dat wordt omzoomd door natuurrijke wateren en rietlanden.

Afstand

Kampen – Ramspol vv: 23,3 km.

Route fietsen?

voorkant cover uitgave Fietsen langs de IJssel

Dit traject maakt onderdeel uit van een fietsroute langs de IJssel. Deze route is beschreven in het boekje Fietsen langs de IJssel. In deze gids staan niet alleen duidelijke kaarten, maar ook schema’s langs welke fietsknooppunten de route loopt. Ook hebben we in de gids leuke, markante punten langs de route beschreven.
Het boekje is te bestellen via de webshop van Anoda Publishing en kost €14,95 (exclusief verzendkosten). Als extra service zijn schema’s van de fietsknooppunten te downloaden. Deze schema’s zijn handig tijdens het fietsen. Ook zijn gps-bestanden beschikbaar.

Deze gids verkopen wij via de webwinkel van anoda.nl. Wij leiden je direct door naar de juiste plek in deze webwinkel. Je kunt daar ook kijken naar andere boektitels.