Home » Trajecten
Fietsroute van Westervoort naar Ramspol (voorbij Kampen)

Fietsen langs de IJssel

Langs de IJssel loopt een nieuwe fietsroute. Deze route strekt zich uit over de hele lengte van de IJssel vanaf het splitsingspunt bij Westervoort tot aan het einde van de IJsselmonding voorbij Kampen.
De fietsroute is opgedeeld in 7 dagetappes, die als ommetjes zijn te fietsen. De route is ook als langeafstandsroute te volgen.
De fietsroute volgt fietsknooppunten. Het levert in totaal 155 km fietsplezier op in het fraaie en afwisselende landschap van de IJsselvallei met prachtige vergezichten en zijn eeuwenoude Hanzesteden.

De trajecten zijn:
1. Westervoort – Doesburg
2. Doesburg  – Zutphen
3. Zutphen – Deventer
4. Deventer – Wijhe
5. Wijhe – Zwolle
6. Zwolle – Kampen
7. Kampen – Ramspol

Route fietsen?

De IJssel-fietsroute is beschreven in het boekje Fietsen langs de IJssel. In deze gids staan duidelijke kaarten. Het boekje kost € 14,95 (exclusief verzendkosten). Als extra service zijn schema’s van de fietsknooppunten te downloaden. Deze schema’s zijn handig tijdens het fietsen. Ook zijn gps-bestanden beschikbaar.

Deze gids verkopen wij via de webwinkel van anoda.nl. Wij leiden je direct door naar de juiste plek in deze webwinkel. Je kunt daar ook kijken naar andere boektitels.